ZOVU GA "DEČKO KOJI OBEĆAVA", A SA MEMEDOVIĆEM SE ČESTO "PECKA": Znate li koje je godište tragač Milan Bukvić?
Milan Bukvić, Foto: Printscreen RTS

kviz potera

ZOVU GA "DEČKO KOJI OBEĆAVA", A SA MEMEDOVIĆEM SE ČESTO "PECKA": Znate li koje je godište tragač Milan Bukvić?

Tragač Milan Bukvić važi za najopasnijeg Tragača u kvizu Potera

Objavljeno:

Najmlađi, po godinama ali i stažu, tragač u Poteri je Milan Bukvić.

Kragujevčanin se četvoročlanom timu pridružio prošle godine, a nakon što je 2020. godine zadivio Srbiju svojim znanjem u ulozi takmičara kada je na megdan izašao sa tragačicom Milicom Jokanović postavivši joj gotovo nemoguć zadatak. U uzbudljivoj završnici kviza Milan je tačno odgovorio na čak 24 pitanja.

Drugo pojavljivanje Milana Bukvića
Drugo pojavljivanje Milana Bukvićafoto: Printscreen/RTS

Diplomiranom politikologu i studentu filozofije to nije bilo prvo pojavljivanje u popularnom kvizu. On se i sa 18 godina oprobao, ali mu je tada na put stao Tragač Milorad Milinković.

"Dečko koji obećava", kako su mu nadenuli nadimak po jednom od najpoznatijih filmova Aleksandra Berčeka, rođen je 1996. godine u Kragujevcu. Fakultet političkih nauka u Beogradu završio je sa svim desetkama. Ista stvar prati ga i tokom master studija filozofije u Novom Sadu.

On je tokom predstavljanja u intervjuu za portal "RTS" jednom prilikom rekao da je kviz "Potera" bio idealna prilika za personalizavani momenat gde će pokazati svoje zanje.

Milan Bukvić i Milica Jokanović
Milan Bukvić i Milica Jokanovićfoto: prentscreen/rts

"Potera je dosta savremen kviz, rekao bih da gađa onako, uslovno rečeno "DNK" generacija rođenih osamdesetih, devedesetih i počekta dvehiljaditih. Ima taj personalizovani momenat tako da nisam tamo neka ikonica koja čuči sa strane, već onako, mogu da iskažem, što bi rekao Bob (Bora Todorović) iz "Vrućeg vetra" Suptilni magnetizam svoje ličnosti", rekao je on tada.

Bonus video:

00:35

Filmska potera na Konjarniku

(Espreso / J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.